Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer

Scoor tot €3.500 extra inruilvoordeel

en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!

Geen WK voor Nederland dit jaar? Wél bij Hyundai. Want wij hebben het Hyundai Inruil WK. Daar scoor je tot wel € 3.500 extra inruilvoordeel bovenop de Autotelex inruilwaarde. Ruil dus snel je Duitse, Franse, Engelse, Zweedse, Japanse - of ieder ander merk - auto in voor een nieuwe Hyundai en profiteer. Geen auto in te ruilen? Dan profiteer je alsnog van een aantrekkelijke korting op het aankoopbedrag. En heb jij een voorspellende gave? Doe een taxatie, voorspel de winnaar van het WK voetbal 2018 en maak kans om je aankoopbedrag helemaal terug te winnen!

Vul je kenteken in

Check
  • Dit kenteken is niet bekend
  • Klik op 'Check' om je inruilauto te bevestigen
Offerte zonder inruil?

Welke Hyundai kies je?

{{$discountCtrl.selectedModel.Name}} vanaf {{$discountCtrl.selectedModel.OldPrice | currency: "" : 0 }},-
Autotelex waarde van jouw {{$ctrl.carType.Model}} met kenteken {{$ctrl.licensePlate}} - € {{$ctrl.exchangeValue | currency: "" : 0 }},-
{{$discountCtrl.selectedModel.DiscountName}} - € {{$discountCtrl.selectedModel.Discount | currency: "" : 0 }},-
Je rijdt daarmee een {{$discountCtrl.selectedModel.Name}} vanaf {{$discountCtrl.selectedModel.OldPrice - $ctrl.exchangeValue - $discountCtrl.selectedModel.Discount | currency: "" : 0 }},-

Bespreek offerte met dealer
en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!

AMSTELVEEN - GoldCar b.v.

Voorspel de winnaar van het WK en maak
kans om je aankoopbedrag terug te winnen!

Wie wordt volgens jou de winnaar?

  • Direct in je mailbox
  • 100% vrijblijvend
  • Scherp aanbod

WK Actie bij Hyundai

Het Hyundai Inruil WK bestaat uit extra inruilvoordeel bovenop de Autotelex inruilwaarde of een korting in het geval er geen auto wordt ingeruild. De bedragen verschillen per model. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-06-2018 tot en met 31-07- 2018 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is geldig op geselecteerde voorraadmodellen. Op=op. Deze actie is van toepassing op particuliere en klein-zakelijke transacties. Uit alle taxaties waar een nieuwe Hyundai uit verkocht is en waarvan de WK winnaar juist voorspeld is zal een winnaar getrokken worden, deze ontvangt zijn toe te betalen bedrag retour. Bekijk hier de voorwaarden van deze win actie. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.