Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer

Op bijna alle Hyundai modellen profiteer je nu van een upgrade. Zonder meerkosten stap je in een luxere uitvoering én je ontvangt ook nog € 1.000 zomerkorting!

Kies je niet voor de Upgrade versie? Dan ontvang je nog steeds de zomerkorting. Zo stap je al in een nieuwe Hyundai vanaf € 9.995. Kies jouw favoriete model en bereken direct je inruilwaarde.

Jouw voordeel: {{::model.TotalDiscount | number:0}}

{{::model.Name}}

{{ ::model.DescriptionOnDiscountPage }}

  • {{ ::model.SpecsOnDiscountPage }}
  • € {{model.Discount|number:0}} {{::model.DiscountName}}
{{::model.OldPrice | number:0}}
€ {{::model.NewPrice | number:0}}
Bereken mijn inruilwaarde

De Zomer Upgrades actie bestaat uit een vooraf geselecteerde gratis upgrade en/of € 1.000 zomerkorting. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 02-04-2018 tot en met 31-05- 2018 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is geldig op geselecteerde voorraadmodellen. Op=op. Deze actie is van toepassing op particuliere en klein-zakelijke transacties. Voor de individuele leaserijder is eventueel uitsluitend de gratis upgrade van toepassing, indien er geen andere kortingsafspraken zijn betreffende de leasetarieven. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.