Top

Hyundai
Laadpakketten

Elektrisch rijden zonder zorgen

Hyundai maakt zorgeloos rijden in een elektrische auto toegankelijk en bereikbaar voor iedereen. Behalve de beste standaarduitrusting, de beste garantie en de beste prijs krijg je als berijder van een elektrische Hyundai – de KONA Electric, de IONIQ Electric of de IONIQ Plug-in Hybrid – ook de beste service. Zo heb je bijvoorbeeld geen zorgen over waar je jouw elektrische Hyundai kunt opladen: Hyundai levert namelijk voor elke berijder een laadpakket op maat.

Kies je laadpakket
Laadpakket
Basis
 • Een eigen oplaadpunt thuis (zonder hosting), inclusief basisinstallatie
 • Inclusief 7,4 kW-oplaadpunt

€ 1.699,-

Meer informatie
Laadpakket
All-Inclusive
 • Een eigen oplaadpunt thuis, inclusief basisinstallatie
 • Inclusief 7,4 kW-oplaadpunt
 • 5 jaar garantie, service en onderhoud en met 5 jaar hosting
 • Universele oplaadpas (voor alle openbare oplaadpunten in Nederland)

€ 2.199,-

Meer informatie
Laadpakket
Onderweg
 • Universele oplaadpas (voor alle openbare oplaadpunten in Nederland)
 • € 500,- aan snellaadtegoed
 • Moeiteloos en supersnel opladen

€ 450,-

Meer informatie

Laadpakket

All-Inclusive

icons laadpakketten

Je wilt snel en eenvoudig je elektrische Hyundai opladen: thuis, op het werk en onderweg. Met het Laadpakket All-Inclusive (€ 2.199,-) ontzorgen wij je volledig. Je krijgt jouw eigen oplaadpunt thuis: een 3,7 of 7,4 Wallbox i Standaard wordt een 7,4 kW-oplaadpunt geleverd. Indien je thuisinstallatie geen 7,4 kW-oplaadpunt ondersteunt, ontvang je een 3,7 kW-oplaadpunt. Eerst vind er een telefonische schouwing plaats. Wanneer deze niet genoeg info oplevert voor een advies vind er een schouwing op locatie plaats. Op basis van een inspectie door een specialist wordt beoordeeld welke Wallbox voor jouw huis geschikt is (7,4 of 3,7 kW). Tijdens de inspectie stelt de specialist vast of er aanpassingen gedaan moeten worden aan de meterkast om genoeg capaciteit beschikbaar te maken. , waarmee je jouw Hyundai volledig kunt opladen. Het oplaadpunt is inclusief basisinstallatie i Is er sprake van meerwerk (zoals bijv. meer dan een meter graafwerk) om de installatie uit te voeren, dan ontvang je daarvoor een aparte factuur via onze laadpartner Eneco. , 5 jaar garantie, service en onderhoud en met 5 jaar hosting (automatische verrekening van de energiekosten).

Tevens ontvang je bij het laadpakket All-Inclusive een universele oplaadpas. Hiermee kun je zowel thuis als bij ieder (openbaar) oplaadpunt in Nederland laden en heb je de mogelijkheid je laadtransacties in te zien, facturen te bekijken en persoonsgegevens te beheren. Een goed overzicht van alle (openbare) oplaadpunten in Nederland vind je op www.oplaadpalen.nl.

Laadpakket

Basis

icons laadpakketten

Wens je alleen een oplaadpunt zonder hosting en 5 jaar garantie met service en onderhoud (automatische verrekening van de energiekosten)? Kies dan voor het Laadpakket Basis (€ 1.699,-) met een 7,4 kW-oplaadpunt. Dit pakket bevat geen mogelijkheden voor op afstand herstellen van storingen.

Wallbox paalmodel

Wallbox paalmodel

Wallbox wandmodel

Wallbox wandmodel

Wallbox

Kies je voor een Laadpakket All-Inclusive of Laadpakket Basis, dan is dat inclusief Walbox. Je kunt hierbij kiezen voor een wandmodel of paalmodel. De Wallbox – afmetingen 37x24 cm (hxb) – is voorzien van een speciaal stopcontact waarmee je een elektrische auto snel en veilig kunt opladen. Dit compacte laadpunt (7,4 kW vermogen) bevestig je thuis of op kantoor aan de buitenmuur. Je kunt ook kiezen voor een paalmodel. Ook is er keuze uit een contactdoos of een vaste kabel van 5m.

Laadpakket

Onderweg

icons laadpakketten

Ben je veel onderweg met je elektrische Hyundai en heb je geen oplaadpunt thuis nodig? Dan is het Laadpakket Onderweg (€ 450,-) jou op het lijf geschreven. Je ontvangt een universele oplaadpas (t.w.v. € 36,-), waarmee je een jaar lang terecht kunt bij alle openbare oplaadpunten in Nederland.

Hiermee ontvang je € 500,- aan snellaadtegoed i Deze optie geldt alleen voor Fastned-snellaadstations. Wanneer je jouw tegoed in de Fastned App met € 450,- laadt, ontvang je € 500,- oplaadtegoed om via de Fastned App bij de Fastned-snellaadstations te gebruiken. Je krijgt dus € 50,- oplaadtegoed cadeau! om binnen 3 jaar te besteden bij een van de vele Fastned-snellaadstations. Bekijk de snellaadstations bij jou in de buurt. Daar laad je jouw elektrische Hyundai moeiteloos en supersnel i Met een snellader kun je jouw elektrische Hyundai bij een oplaadsnelheid van 50 kW opladen. Om beschadiging van de batterij te voorkomen, gaat deze aan het eind wat langzamer opladen. op.

Opties
icons laadpakketten

Onderhoudspakket

Verkrijgbaar in combinatie met Laadpakket Basis.

De voordelen van onderhoud op maat zónder daarvoor meteen het Laadpakket All-Inclusive aan te hoeven schaffen? Kies dan voor een los onderhoudspakket voor
€ 7,20 per maand. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een defect, wordt alles kosteloos voor je geregeld.

Het standaard garantie, service- en onderhoudscontract houdt in:

 • Ondersteuning bij vragen, storingen en problemen
 • Hulp via telefoon, e-mail, online of bezoek ter plaatse

Load Balancing

Verkrijgbaar in combinatie met Laadpakket All-Inclusive en Laadpakket Basis.

Nóg efficiënter thuis opladen? Dat doe je met een oplaadpunt dat is voorzien van Load Balancing (€ 120,- incl. BTW – toepasbaarheid is afhankelijk van de huisinstallatie). Daarmee laad je je elektrische auto op hoog vermogen op, zonder dat de elektriciteitsaansluiting overbelast wordt. Met Load Balancing wordt de beschikbare stroomcapaciteit van jouw huisaansluiting optimaal verdeeld.

icons laadpakketten
icons laadpakketten

Hosting

Verkrijgbaar in combinatie met Laadpakket Basis.

Geen omkijken meer naar de administratie van al jouw oplaadtransacties: voor slechts € 7,20 per maand verzorgen wij de hosting. Je transacties ontvang je allemaal keurig op één rekening. Het maakt niet uit bij welk oplaadstation je jouw elektrische Hyundai oplaadt. Alle oplaadtransacties worden netjes inzichtelijk gemaakt en automatisch verrekend met de juiste partij, bijvoorbeeld met je werkgever. Ook wanneer je jouw elektrische Hyundai thuis oplaadt en gebruikmaakt van thuisstroom.

Het standaard hostingpakket houdt in:

 • Op afstand uitlezen en administratief verwerken van de oplaadtransacties
 • Verrekening tussen berijder, leasemaatschappij of werkgever
 • Overzicht van oplaadtransacties in persoonlijke digitale omgeving

Veelgestelde vragen Hyundai Laadpakketten

Hoe vraag ik het IONIQ Laadpakket aan?
Wanneer je de Hyundai IONIQ Electric bij jouw Hyundai-dealer bestelt, dan zal deze in overleg met jou het IONIQ Laadpakket van je keuze voor je aanvragen. Kies je het IONIQ Wallbox Laadpakket of Alleen Laden pakket, dan neemt je Hyundai-dealer contact op met Eneco ElektrischLaden. Deze servicedesk neemt vervolgens contact met je op en bespreekt met jou de mogelijkheden om de Wallbox te plaatsen. Kies je het IONIQ Onderweg Laadpakket, dan wordt ook deze optie via jouw Hyundai-dealer voor je geregeld.
Waar kan ik terecht als ik een vraag heb over de IONIQ?
Jouw Hyundai-dealer kan je alles vertellen over de Hyundai IONIQ. Heb je een vraag, neem dan contact op.
Waar kan ik terecht als ik een vraag heb over het IONIQ Wallbox Laadpakket of de oplaadpas?
De Eneco-servicedesk helpt je graag. Je kunt mailen naar elektrischladen@eneco.nl of bellen met 088 170 77 00 (normaal tarief) tussen 8.00 en 18.00 uur. Of lees de FAQ op de Eneco-website.
Waar kan ik terecht als ik een vraag heb over het IONIQ Alleen Laden pakket?
De Eneco-servicedesk helpt je graag. Je kunt mailen naar elektrischladen@eneco.nl of bellen met 088 170 77 00 (normaal tarief) tussen 8.00 en 18.00 uur. Of lees de FAQ op de Eneco-website.
Waar kan ik terecht als ik een vraag heb over het IONIQ Onderweg Laadpakket?
Heb je vragen over de oplaadpas die in dit pakket zit, dan kan je terecht bij de Eneco-servicedesk (088 170 77 00, normaal tarief/elektrischladen@eneco.nl). Heb je overige vragen over het Onderweg Laadpakket, dan kan je terecht bij je Hyundai-dealer.
Moet ik energie van Eneco afnemen om gebruik te maken van de IONIQ Laadservice?
Nee. Je hoeft géén energie van Eneco af te nemen om gebruik te maken van de IONIQ Laadservice.
Ik wil er zeker van zijn dat ik altijd en overal kan opladen, kan dat?
Met het IONIQ Laadpakket kan je niet alleen thuis je Hyundai IONIQ Electric opladen, maar ook onderweg. Je ontvangt een oplaadpas waarmee je terecht kunt bij oplaadstations in de stad en langs de snelweg. Je kan dus zorgeloos op weg gaan. Deze service geldt niet voor het Alleen Laden pakket.
Wat is het verschil tussen het Wallbox en Alleen Laden pakket?
Met het IONIQ Wallbox Laadpakket ontvang je niet alleen de Wallbox, maar ook 5 jaar hosting, garantie, service en onderhoud. Heb je geen behoefte aan automatische verrekening van de energiekosten (hosting), op afstand herstellen van storingen en wil je een pakket in 16 Ampère, dan heb je genoeg aan het Alleen Laden pakket.
Fastned maakt gebruik van een app. Betekent dit dat ik toch een aparte rekening krijg als ik bij Fastned oplaad?
Nee, deze kosten worden geregistreerd en weergegeven op de rekening die voor opladen bij andere oplaadstations wordt gebruikt. Voorwaarde hiervoor is dat je jouw oplaadpasnummer via de Fastned App koppelt.
Sta ik uren langs de snelweg als ik daar mijn IONIQ oplaad?
Nee, bij Fastned of andere snellaadstations langs de snelweg laad je in slechts 30 minuten 80 procent van je batterij op.
Krijg ik straks verschillende rekeningen voor het opladen bij verschillende oplaadstations?
Nee, bij welke leverancier je oplaadt maakt niet uit. Je ontvangt al jouw oplaadtransacties op één rekening. Je kunt aangeven of je privé oplaadt of zakelijk. Dat is handig wanneer je belastingaangifte doet. Daarnaast worden alle oplaadtransacties ook netjes inzichtelijk gemaakt en automatisch verrekend met de juiste partij (in 95 procent van de gevallen betreft dit de werkgever.)
Wanneer gaat de 5 jaar geldigheidsduur van de oplaadpas in?
De 5 jaar start zodra je de oplaadpas ontvangt: enkele dagen voor de installatie van het oplaadpunt.