Top
Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid

Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid

Schakel over naar de toekomst van autorijden

Stel samen

Incl. € 1.250,- Try and Buy bonus v.a. € 31.465,-
Bekijk alle prijzen
v.a. € 449,- / mnd
Private Lease
v.a. € 367,- / mnd
Zakelijke Lease
A

Zelden meer tanken
tijdens woon-werkverkeer

Dankzij de elektrische range van 52 km* hoef je in gewoon woon-werkverkeer zelden meer te tanken. De IONIQ Plug-in Hybrid combineert een zuinige 1.6-liter benzinemotor met de energie van een oplaadbare batterij. Het accupakket laadt op tijdens het remmen en is op te laden via een laadpaal of thuis aan het stopcontact.

Acties

Let op! Geld lenen kost geld
Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid

Ontdek de nieuwe
IONIQ Plug-in Hybrid.

Geniet van het beste van twee werelden: elektrisch rijden wanneer je dat wil, ondersteuning van de benzinemotor als dat nodig is. Met een opgefrist design en de nieuwste geavanceerde rijassistentie- en veiligheidssystemen - is de nieuwe IONIQ Plug-in Hybrid beter dan ooit. Schakel de volledig elektrische modus in met een simpele druk op de knop. En als de puur elektrische modus is uitgeput, functioneert de IONIQ Plug-in Hybrid net als de IONIQ Hybrid. Rijd overal naartoe en bij aankomst plug je in op een laadpunt.

Nog moderner,
vanbinnen en vanbuiten

Het exterieur en het interieur hebben een nog moderner uitstraling gekregen. Nieuwe designelementen accentueren de aerodynamische vormen van de IONIQ Plug-in Hybrid. En voor een nog betere eerste indruk is de grille aan de voorzijde voorzien van een nieuw ontworpen gaaspatroon. Deze is perfect in balans met de LED-dagrijverlichting en de LED-koplampen.

Bluelink-
connectiviteitsdiensten

De vernieuwde IONIQ Plug-in Hybrid is voorzien van Hyundai’s geavanceerde connectiviteitsdienst Bluelink, met online stemherkenning en onder meer actuele informatie over weer, verkeer, snelheidscamera’s (waar dat wettelijk is toegestaan), parkeerruimte, Hyundai-dealers in de directe omgeving, beschikbare tankstations in de buurt en de mogelijkheid tot live POI Search op het 10,25-inch touchscreen in het dashboard. Inclusief een kosteloos 5-jarig abonnement op Hyundai LIVE Services.

Wat is een plug-in hybride auto?

Je went snel aan complete flexibiliteit. De nieuwe IONIQ Plug-in Hybrid biedt alle voordelen van een elektrische aandrijving, plus de flexibiliteit van een hybride dankzij zijn benzinemotor. Samen met de krachtige 8,9 kWh lithium-ion-polymeerbatterij kun je volledig elektrisch rijden met een simpele druk op de knop voor de EV- modus. En als de puur elektrische modus is uitgeput, functioneert de IONIQ Plug-in Hybrid net als de IONIQ Hybrid. Dankzij de volledig parallelhybride aandrijving kun je gebruikmaken van de aandrijving van de benzinemotor, of van de elektromotor of van beide tegelijk. Ga waar je wilt; onderweg of bij aankomst kun je inpluggen bij een laadpunt. Het instelbare regeneratieve remsysteem laadt de batterij onderweg op doordat het tijdens vertragen energie terugwint. Het systeem biedt keuze uit vier niveaus van regeneratief remmen.

Ontdek de voordelen van rijden
in een plug-in hybride

De nieuwe Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid heeft het lage brandstofverbruik waar hybride auto’s om bekendstaan, plus het extra voordeel van een aanzienlijke volledig elektrische actieradius. Dat betekent minder emissie uit de uitlaat in je woonplaats en toegang tot delen van de stad die niet toegankelijk zijn voor auto’s met verbrandingsmotor.

 • Volledig elektrische actieradius + flexibiliteit.

  Als volledig elektrisch rijden nog een stapje te ver is, dan is een plug-in hybride het perfecte compromis. Je kunt ongeveer 52 kilometer* puur elektrisch rijden, waarschijnlijk meer dan voldoende voor de meeste ritten. Maar je kunt ook altijd terugvallen op de benzinemotor als je een langere reis wilt maken.

  * Elektrische range volgens WLTP-cyclus – kan in de praktijk variëren door omstandigheden op de weg, rijstijl en temperatuur.

 • Emissievrij rijden in de EV-modus

  Volledig elektrisch rijden met een simpele druk op een knop. De krachtige 8,9 kWh lithium-ion-polymeerbatterij in de IONIQ Plug-in Hybrid geeft een volledig elektrische actieradius van 52 kilometer* in de EV-modus. En als de puur elektrische modus is uitgeput, dan schakelt de IONIQ Plug-in Hybrid automatisch over naar de hybride modus, waarin hij ook gebruikmaakt van de elektromotor.

 • Kom verder op een liter benzine.

  De nieuwe IONIQ Plug-in Hybrid brengt efficiency op een nog hoger niveau. De door een batterij gevoede elektromotor werkt samen met de benzinemotor om zowel het brandstofverbruik als de emissie te verlagen.

Exterieur
Ranke verfijning.
Hyundai heeft het vloeiende design van de nieuwe IONIQ Plug-in Hybrid versterkt met een groot aantal nieuwe designelementen. Met een luchtweerstandscoëfficient van slechts 0,25 is de IONIQ Plug-in Hybrid een van de meest aerodynamische auto’s op de markt. En dat garandeert ook maximale prestaties. De ranke lijnen en innovatieve technologie aan boord geleiden de luchtstroom optimaal over de carrosserie, zodat zowel luchtweerstand als emissies tot het minimum worden beperkt.
 • meerGrille en
  voorbumper
  meerFull LED
  koplampen
  meerLED dagrij-
  verlichting (DRL)
  • Grille en voorbumper De grille van de IONIQ Plug-in Hybrid heeft nu een ‘zwevend’ driedimensionaal gaaspatroon, dat zorgt voor een zeer verfijnde hightech uitstraling. De zilverkleurige sierlijst langs de onderrand van de voorbumper onderstreept dat letterlijk nog eens.
  • Full LED koplampen De nieuwe optie van Full LED-koplampen biedt niet alleen extra zicht, maar ook extra stijl. Geniet van zowel een dynamischer uiterlijk als extra veiligheid door beter zicht in het duister.
  • LED dagrijverlichting (DRL) De Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid heeft een nieuwe, opvallende lichtsignatuur door de nieuwe LED-dagrijverlichting. Die is fraai gepositioneerd naast de antracietkleurige luchtinlaatopeningen voor de wielen. Die zijn ontworpen om de luchtstroming langs en over de wielen te optimaliseren voor de beste aerodynamica.
 • meerLichtmetalen
  velgen
  meerTaillelijn
  meerZonnedak
  meerSmart key
  • Lichtmetalen velgen De nieuwe lichtmetalen 16-inch velgen zijn speciaal voor de nieuwe Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid ontworpen.
  • Taillelijn De elegante taillelijn is nu voorzien van een zilverkleurige sierlijst; een extra dynamisch accent op het verfijnde silhouet.
  • Zonnedak Laat de zon naar binnen en geniet van een beetje wind in je haar. De Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid is (optioneel) leverbaar met een zonnedak dat kantelt en naar buiten schuift voor maximale openheid.
  • Smart key Geen gegraai meer naar je autosleutels. Heb je de smart key in je zak of tas zitten, dan herkent de auto je en ontgrendelen de portieren automatisch als je in de buurt komt. Zodra je bent ingestapt, kun je de auto starten met een druk op de startknop.
 • meerLED-achterlichtunits
  meerAchterbumper
  • LED-achterlichtunits De nieuwe lichtsignatuur is ook doorgevoerd in de LED-achterlichtunits. Die hebben een dynamische look – dag en nacht.
  • Achterbumper Ook de achterbumper is vernieuwd en heeft een nieuwe antracietkleurige tint voor het middenpaneel en de onderste accentlijn.
Interieur
Ruim en
verfijnd interieur.
Het opnieuw vormgegeven interieur van de IONIQ Plug-in Hybrid is ruimtelijk, overzichtelijk en zit boordevol nieuwe functies. Geniet van het gebruiksgemak, het comfort en de connectiviteit van een ruime sedan met vijf zitplaatsen. Voor het interieur zijn diverse recyclebare materialen gebruikt, waaronder organisch suikerriet en vulkanisch gesteente.
 • Kies jouw favoriete kleur. Het interieurthema Fossil Grey biedt de keuze uit een geweven bekledingsstof en leder met een stijlvol patroon. Daarnaast zijn er nog twee optionele interieurthema’s beschikbaar met lederlook afwerking; Shale Grey en Red Umber.
  • Leder
  • Stof
 • Kies jouw favoriete kleur. Het two-tone interieurthema Shale Grey omvat met lederlook beklede stoelen.
  • Leder
 • Kies jouw favoriete kleur. Het interieurthema Red Umber omvat met lederlook beklede stoelen.

  • Leder
 • Dashboard

  Het dashboard is volledig nieuw ontworpen en voorzien van een donkere, verchroomde accentlijn die het ruimtelijke gevoel in de IONIQ Plug-in Hybrid accentueert. De hoogwaardige kunstlederen afwerking op de ‘zwevende’ clusterbehuizing draagt bij aan het gevoel van kwaliteit. Blauwe LED-verlichting langs het dashboard en in de middenconsole versterkt de elegante lijnen in het interieur.

 • Verwarmbaar stuurwiel

  Geniet op koude dagen van warme handen. Het aan de onderzijde afgeplatte en verwarmbare stuurwiel is voorzien van verchroomde accenten op de spaken. De ergonomisch geplaatste bedieningselementen zorgen ervoor dat je onderweg verbonden bent en veilig alle systemen kunt bedienen.

 • 10,25-inch touchscreen

  Het geheel nieuwe Audio Video Navigatie-systeem vormt het elegante middelpunt van de nieuwe cockpit. Het 10,25-inch touchscreen is aan te passen naar twee startschermen en toont tevens de informatie van Hyundai’s geavanceerde connectiviteitsdienst Bluelink en LIVE Services. Deze dienst biedt tot op de minuut actuele informatie aan over weer, verkeer, snelheidscamera’s (waar dat wettelijk is toegestaan), parkeerruimte, actuele informatie over Hyundai-dealers in de omgeving, beschikbare tankstations in de buurt en live POI Search.

 • Hightech climate control

  De middenconsole is volledig opnieuw ontworpen en voorzien van een hightech climate control. Stel eenvoudig de gewenste temperatuur in en het systeem doet de rest. De bediening is eenvoudig, door aanraking met je vinger.

 • Infinity Sound System

  Een onvergetelijke manier om je favoriete muziek te ervaren: de premium geluidsinstallatie van Infinity. Deze geavanceerde luidsprekertechnologie maakt van elke rit een adembenemend avontuur.

 • Digitaal cluster met
  7-inch LCD-display

  Het geheel nieuwe digitale cluster bestaat uit een 7-inch LCD-display met hoge resolutie. Het scherm is verfraaid met sfeerverlichting die de rijmodi ECO of SPORT zichtbaar maken en toont alle belangrijke informatie, waaronder snelheid, brandstofverbruik, de energiestroom van het hybride systeem en de status van de batterij.

 • Stoelen

  Kies voor stoffen of lederen bekleding voor de comfortabele stoelen van de IONIQ Plug-in Hybrid. De bestuurdersstoel kun je op acht manieren elektrisch verstellen en is verkrijgbaar met tweevoudige lendensteunverstelling. Een versie met ventilatie-/verwarmingssysteem is eveneens beschikbaar. De optionele Integrated Memory Seat onthoudt de instellingen van de bestuurdersstoel en de spiegels als ook een tweede bestuurder de auto gebruikt. Met een druk op de knop worden de instellingen automatisch aangepast. Klap de achterbankleuning eenvoudig in delen (60:40) neer voor meer ruimte voor de bagage. Een verwarmbare achterbank is optioneel verkrijgbaar.

Technology
Bluelink-connectiviteit.

Bedien de IONIQ Plug-in Hybrid met je smartphone of met je stem: Bluelink brengt naadloze connectiviteit rechtstreeks in de vernieuwde IONIQ Plug-in Hybrid met online spraakherkenning en een breed scala aan functies. Zo wordt elke rit nog comfortabeler en aangenamer. Een kosteloos 5-jarig abonnement op LIVE Services – in combinatie met 10,25-inch AVN – is inbegrepen. Deze dienst geeft tot op de minuut actuele informatie over weer, verkeer, snelheidscamera’s (waar dat wettelijk is toegestaan), brandstofprijzen, POI-informatie en parkeerruimte. Het systeem waarschuwt automatisch de veiligheidsdiensten in het geval van een ongeluk én er is een SOS-noodknop in de auto aanwezig.

 • Op afstand
  ver-/ontgrendelen

  Ben je vergeten de auto af te sluiten? Maak je geen zorgen, de IONIQ Plug-in Hybrid laat het je weten door via de Bluelink-app een pushbericht naar je smartphone te sturen. Vervolgens kun je je IONIQ Plug-in Hybrid via die app, na het invoeren van een pincode, met slechts een druk op de knop alsnog vergrendelen.

 • Bestemming versturen naar de auto

  Is jouw IONIQ Plug-in Hybrid uitgerust met een navigatiesysteem, dan kun je de Bluelink-app gebruiken om naar bestemmingen te zoeken terwijl je niet in de auto zit. Bluelink wordt vervolgens gesynchroniseerd met het navigatiesysteem in de auto en je route wordt geladen. Zo kun je vertrekken wanneer jij wil.

 • On-demand diagnose

  Via het 10,25-inch touchscreen kun je een diagnostische systeemcontrole laten uitvoeren van je IONIQ Plug-in Hybrid. Of check de ‘gezondheid’ van de auto met behulp van de Bluelink-app op je smartphone.

 • Vind mijn auto

  Ben je vergeten waar je de IONIQ Plug-in Hybrid geparkeerd hebt? Open de Bluelink-app en hij wijst je de weg naar de auto.

 • Bluelink-app

  Je kunt de Bluelink-app downloaden in de Play Store (Google) en de App Store (Apple).

1 2 3 4 5
Sneller op je bestemming
met LIVE Services.

De nieuwe IONIQ Plug-in Hybrid wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om het rijden minder stressvol te maken – en om je sneller op de plaats van bestemming te krijgen. Een 5-jarig abonnement op LIVE Services is inbegrepen bij het 10,25-inch AVN-systeem. Daarmee heb je direct toegang tot real-time informatie over verkeer, weer, snelheidscamera’s (waar dat wettelijk is toegestaan), parkeerruimte, locaties van tankstations en brandstofprijzen, Hyundai-dealers in de omgeving en POI.

 • Actuele informatie over brandstofprijzen

  Is de benzinetank bijna leeg? Via LIVE Services kun je actuele informatie opvragen over brandstofprijzen in de buurt en welke tankstations er langs jouw route liggen. Bij het getoonde station worden behalve de brandstofprijzen ook de openingstijden en de beschikbare betaalwijze getoond.

 • Parkeren

  Met de parkeerinformatiefunctie vind je niet alleen heel snel een parkeerplaats of parkeergarage in de buurt, maar kun je deze ook met elkaar vergelijken. Je ontvangt informatie over de beschikbaarheid van parkeerplaatsen en -locaties in real-time, evenals kosten, openingstijden en eventuele beperkingen voor de grootte van het voertuig.

 • Hyundai-dealers

  Ontvang real-time informatie over nabijgelegen vestigingen van Hyundai-dealers. Perfect als je hulp nodig hebt terwijl je onderweg bent.

 • Snelheidscamera’s

  Een uitgebreide service met waarschuwingen voor zowel vaste als mobiele flitspalen (waar dat wettelijk is toegestaan), zodat jij je kunt concentreren op een veilige en ontspannen rit.

 • Verkeersinformatie

  Toenemende verkeersdrukte leidt tot meer vertragingen op het wegennet. Met de real-time verkeersinformatie van Hyundai ontvang je de beste routes en de meest precieze aankomsttijd volgens de actuele omstandigheden.

 • Live POI

  Zoeken naar een adres, een point of interest (POI) of een combinatie van beide was nog nooit zo eenvoudig. Dankzij de gratis POI-zoekfunctie vind je altijd de bestemming waar je naar op zoek bent.

 • Weerberichten

  Het is goed te weten wat de weersomstandigheden zijn als je op weg gaat. Met de real-time weerservice kun je altijd het actuele weerbericht van je huidige locatie, de bestemming of je favoriete steden bekijken.

1 2 3 4 5 6 7
Performance
Krachtige plug-in prestaties
De nieuwe Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid combineert een 44,5 kW sterke elektromotor met een uitgekiende, zuinige 1,6-liter benzinemotor met directe brandstofinspuiting. De IONIQ Plug-in Hybrid heeft een totaal systeemvermogen van 103,6 kW (141 pk) en tot wel 265 Nm koppel. De lichtgewicht carrosserie en automaat met dubbele koppeling (DCT) zorgen voor een dynamische rijervaring met voldoende koppel wanneer dat nodig is.
1.6 GDI
benzinemotor

De IONIQ Plug-in Hybrid wordt aangedreven door de beproefde Kappa 1.6 GDI viercilinder benzinemotor. Directe brandstofinspuiting zorgt ervoor dat de maximale hoeveelheid energie uit elke druppel brandstof wordt gehaald.

43,5 kW
elektromotor

De elektromotor in de IONIQ Plug-in Hybrid levert 44,5 kW (60,5 pk), veel koppel en is energiezuinig. Hij zorgt ook vanuit stilstand voor een uitstekende acceleratie.

6-traps DCT-
automaat

De innovatieve 6-trapsautomaat met dubbele koppeling (DCT) zorgt voor een plezierige rijervaring. Er is een aparte koppeling voor de even versnellingen en een aparte koppeling voor de oneven versnellingen. Daardoor is sneller van versnelling te wisselen, wat resulteert in een soepeler, ononderbroken acceleratie.

Lithium-ion-
polymeerbatterij

De krachtige 8,9 kWh lithium-ion-polymeerbatterij heeft een superieure oplaad- en ontlaadkarakteristiek, wat de elektrische aandrijving en het terugwinnen van energie tijdens het remmen optimaliseert. Doordat de batterij onder de achterbank is gemonteerd, heeft de IONIQ Plug-in Hybrid een uitzonderlijk laag zwaartepunt. Dat draagt weer bij aan een goede wegligging en fantastische rijeigenschappen.

Energiestroom.

De vernieuwde IONIQ Plug-in Hybrid rijdt in de EV-modus puur op de energie uit de batterij. En hij schakelt, afhankelijk van de situatie, als hybride ook naadloos tussen de benzinemotor en de elektromotor. Het regeneratieve remsysteem zorgt ervoor dat de batterij opgeladen wordt tijdens het remmen. De in de batterij opgeslagen energie voedt de elektromotor tijdens accelereren, bergopwaarts rijden en rijden op lage snelheid. De complexe energiestroom wordt geïllustreerd in de volgende animaties.

Ervaar twee rijmodi: ECO en Sport.

De IONIQ Plug-in Hybrid biedt de keuze uit twee rijmodi: ECO en Sport. Met één druk op de knop veranderen met de rijmodus ook de stijl en de kleur van het digitale instrumentarium. Ook het karakter van de auto verandert, je zult het verschil direct voelen. In de Sport-modus wordt het schakelpatroon van de 6-trapsautomaat met dubbele koppeling dynamischer. Voor een nog boeiender rijervaring houdt de IONIQ Plug-in Hybrid bij het opschakelen de lagere versnellingen langer vast. Ook de stuurbekrachtiging verandert, met meer weerstand voor een sportiever gevoel. De ECO-modus is gericht op efficiëntie en minimaliseert het energieverbruik, met snellere schakelingen en een lichter stuurgevoel.

Beweeg de slider om meer te zien!
ECO-DAS: brandstof besparen en emissies verlagen

Om zuiniger met brandstof om te gaan en CO2-emissies terug te dringen, is de IONIQ Plug-in Hybrid uitgerust met het ECO Driving Assistant System (ECO-DAS). Voer je een route in het navigatiesysteem in, dan analyseert dit voorspellende energiebeheersysteem eerst het traject. ECO-DAS maakt daarbij gebruik van topografische gegevens om een optimale mix van batterijvermogen en brandstof in te stellen. De geïntegreerde Coasting guide waarschuwt je tijdens de rit wanneer je moet vertragen om brandstof te besparen.

 • Voorspelling bergopwaarts

  Wanneer op de ingestelde route een helling nadert en het vermogen van de batterij laag is, verhoogt de IONIQ Plug-in Hybrid de motorwerking enigszins om de batterij nog vóór het bergopwaarts rijden extra op te laden. Dit zorgt ervoor dat de elektromotor kan assisteren tijdens het bergopwaarts rijden. Het gebruik van de benzinemotor is daardoor minimaal, waardoor ook het brandstofverbruik vermindert.

 • Voorspelling bergafwaarts

  Wanneer de batterij voldoende is opgeladen, verhoogt de IONIQ Plug-in Hybrid – nog vóór het bergafwaarts rijden – het energieverbruik van de elektromotor. Dat vermindert het brandstofverbruik. Tijdens het afdalen wordt de elektrische stroom door middel van regeneratief remmen weer teruggewonnen.

 • Coasting guide

  De Coasting guide analyseert de route-informatie van het navigatiesysteem om je op de hoogte te stellen wanneer je de auto moet vertragen. Een oplichtend symbool op het instrumentenpaneel en een akoestisch signaal informeren je als je je voet van het gaspedaal kan halen. Dit systeem heeft niet alleen als doel het brandstofverbruik te verminderen, maar ook het gebruik van de remmen.

1 2 3
Instelbaar regeneratief remsysteem.

Het instelbare regeneratieve remsysteem laadt de batterij op door de elektromotor te gebruiken om de auto te vertragen en energie terug te winnen. Je kunt heel eenvoudig zelf het niveau van het regeneratief remsysteem aanpassen met de schakelpaddels achter het stuur. Er zijn vier niveaus, elk met een andere mate van vertraging en energieterugwinning. Hoe hoger het niveau, des te sterker de auto vertraagt wanneer je je voet van het gaspedaal haalt.

Schakelpaddels en instelbaar regeneratief remsysteem.

De IONIQ Plug-in Hybrid is uitgerust met schakelpaddels achter het stuur. Deze hebben een dubbele functie. In de Sport-modus geven ze je de mogelijkheid om handmatig te schakelen voor een meer dynamische rijervaring. In de ECO-modus regelen ze het niveau van het regeneratieve remsysteem. Je kunt zelf instellen hoe sterk de elektromotor de auto vertraagt zodra je je voet van het gaspedaal haalt.

Opladen
Flexibel plug-in-opladen.

Met de IONIQ Plug-in Hybrid heb je de keus uit diverse manieren om de batterij op te laden – en zelfs om hem niet op te laden. Als je thuis oplaadt, kun je het opladen op afstand inplannen via Hyundai’s Bluelink-app, zodat je kunt profiteren van het lage stroomtarief ’s nachts en in het weekend.

Afhankelijk van de stroomaansluiting thuis of de beschikbare openbare laadpunten biedt de IONIQ Plug-in Hybrid diverse keuzes voor het opladen van de batterij. Aan een Wallbox thuis of aan een AC-laadpunt (wisselstroom) kost het ongeveer 2 uur en 15 minuten** om de batterij volledig op te laden.

Je kunt de batterij ook met de 230V druppellader opladen middels het stopcontact, dan duurt opladen ongeveer 4 uur* * De IONIQ Plug-in Hybrid wordt standaard geleverd met een 3,3 kW lader aan boord, die de wisselstroom (AC) van het stopcontact omvormt naar gelijkstroom (DC) waarmee de batterij in de auto wordt gevoed.

Veiligheid
Hyundai SmartSense
Voor optimale veiligheid is de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid uitgerust met het uitgebreide technologiepakket Hyundai SmartSense. Dit vooruitstrevende rijassistentiesysteem houdt continu de omgeving in de gaten om de auto en zijn inzittenden onderweg te beschermen tegen gevaren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Smart Cruise Control met Stop & Go (SCC w/ S&G)

  Verhoogt de veiligheid en vermindert stress door een vaste afstand tot de voorligger te handhaven. Op basis van de info van de radarsensoren aan de voorzijde bewaart de Smart Cruise Control met Stop & Go afstand tot de voorligger door automatisch te versnellen of af te remmen wanneer dat nodig is. Komt het verkeer tot stilstand, dan zet het Stop & Go-systeem de IONIQ Plug-in Hybrid eveneens stil. Zodra het verkeer weer op gang komt, accelereert ook de IONIQ Plug-in Hybrid weer naar de ingestelde snelheid.

 • Forward Collision-avoidance Assist (FCA) met voetgangersdetectie

  FCA is een geavanceerde actieve veiligheidsfunctie die je waarschuwt voor noodsituaties. Indien nodig remt de auto automatisch. Op basis van input van de radar aan de voorzijde en de camerasensoren werkt FCA in drie stadia. Het systeem waarschuwt zowel optisch als met een geluidssignaal, remt afhankelijk van de dreiging van een aanrijding de auto af en remt op volle kracht om een aanrijding te voorkomen of de schade te beperken als een aanrijding niet is te voorkomen. Het systeem treedt in werking als een voertuig, fietser of voetganger vóór de auto is gedetecteerd en bij snelheden van 8 km/uur of meer.

 • Blind-spot Collision Warning (BCW) met Lane Change Assist-systeem

  Dit systeem maakt gebruik van twee radarsensoren onder in de achterbumper. Het waarschuwt met een optisch signaal als een medeweggebruiker zich in de dodehoek bevindt. Als je in een dergelijke situatie de richtingaanwijzer inschakelt, dan geeft het Lane Change Assist-systeem als waarschuwing zowel een optisch als een geluidssignaal.

 • Rear Cross-traffic Collision Warning (RCCW)

  Vermindert het risico op een aanrijding bij het achteruitrijden op smalle plekken en met slecht zicht. RCCW waarschuwt als voertuigen van opzij naderen – en het remt zo nodig automatisch. Perfect op parkeerterreinen en in de stad. Met de radars op de achterste hoeken van de carrosserie scant het systeem over 180 graden het gebied achter de auto en is het actief als de achteruitversnelling is ingeschakeld.

 • Lane Following Assist (LFA)

  Houdt de auto in het midden van de rijstrook bij snelheden tussen 0 en 150 km/u, op zowel de snelweg als in de stad.

 • Lane Keeping Assist (LKA)

  Gebruikt de camera aan de voorzijde om de IONIQ Plug-in Hybrid binnen de lijnen van de rijbaan te houden. Komt de auto op of over de wegmarkering heen zonder dat de richtingaanwijzer is ingeschakeld, dan geeft LKA een optisch of geluidssignaal als waarschuwing. Indien nodig voert het systeem een stuurcorrectie uit.

 • SCC
 • FCA
 • BCW
 • RCCW
 • LFA
 • LKA
 • END
 • High Beam Assist (HBA)

  De koplampen zijn leverbaar met moderne LED-techniek die heldere verlichting combineert met duurzaamheid en een veel lager energieverbruik dan halogeenverlichting. High Beam Assist schakelt automatisch grootlicht in wanneer dat kan en uit wanneer dat noodzakelijk is. HBA detecteert naderende voertuigen en voertuigen die vóór de IONIQ Plug-in Hybrid in dezelfde rijstrook rijden en past de verlichting daar automatisch op aan. Dat voorkomt verblinding van medeweggebruikers.

 • Driver Attention Warning (DAW)

  DAW waarschuwt je wanneer je tekenen van vermoeidheid toont om zo een potentieel ongeluk te voorkomen. Het systeem kijkt naar jouw rijpatroon om tekenen van afleiding of vermoeidheid te herkennen.

 • Intelligent Speed Limit Warning (ISLW)

  ISLW gebruikt de camera aan de voorzijde en de informatie van het navigatiesysteem om snelheidsborden te herkennen en geeft de snelheidslimiet en een eventueel inhaalverbod in real-time weer op het navigatiesysteemscherm en op het TFT-scherm.

Convenience
Slim, handig en
verbonden.
Geniet van naadloze connectiviteit en innovatieve technologie die het leven gemakkelijker maken. Om elke reis tot een goed einde te brengen, biedt de vernieuwde IONIQ Plug-in Hybrid een breed scala aan slimme functies en systemen die comfort en gemak bieden voor alle inzittenden.
 • Draadloos opladen In de middenconsole bevindt zich een draadloos oplaadstation (Qi-standaard) om eenvoudig je smartphone op te laden zonder daarvoor een kabel te hoeven gebruiken.
 • Verwarmbaar stuurwiel Geniet op koude dagen van warme handen. Het aan de onderzijde afgeplatte en verwarmbare stuurwiel is voorzien van verchroomde accenten op de spaken. En de ergonomisch geplaatste bedieningselementen zorgen ervoor dat je onderweg verbonden bent en veilig alle systemen kunt bedienen.
 • Elektrische parkeerrem (EPB) De elektrische parkeerrem is eenvoudig in gebruik: trek de knop eenvoudig met de vingertoppen omhoog.
eCall, voor nog meer veiligheid

De IONIQ Plug-in Hybrid schakelt automatisch hulpdiensten in wanneer als gevolg van een aanrijding de airbags worden geactiveerd. Voor hulp kun je – 24/7, 365 dagen per jaar – ook op de noodknop drukken. eCall is werkzaam in alle 28 EU-lidstaten, IJsland, Noorwegen en Zwitserland.

eCall

*Actieradius is gebaseerd op de nieuwe WLTP meetmethode, deze kan in de praktijk onder andere variëren door; omstandigheden op de weg, rijstijl en temperatuur.


** De tijdsduur voor het opladen is onder andere afhankelijk van de batterij- en omgevingstemperatuur, vermogen van het laadpunt en laadstatus van de batterij.


Garantie.

Gemoedsrust is standaard. De Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s. Plus een extra garantie op de krachtige batterij.

5 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

Hyundai biedt op de IONIQ Plug-in Hybrid vijf jaar garantie op de aandrijflijn, de besturing, de wielophanging en het remsysteem.

8 jaar batterijgarantie.

Op de batterij van de IONIQ Plug-in Hybrid biedt Hyundai acht jaar/200.000 km garantie.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!
stel samen Stel je model samen e-brochure E-brochure aanvragen proefrit Proefrit maken acties Bekijk de acties offerte Offerte & inruil contact Neem contact op